Sidst opdateret: 13. juni 2024
Møller & Mammen

Hvad har dørhængsler og en Vola toiletrulleholder til fælles?

Jo, dørhængsler og en Vola toiletrulleholder har det til fælles, at du kan finde begge dele hos den finurlige isenkræmmer, Møller & Mammen, som hjælper dig med at finde mangt og meget inden for godt isenkram. Du finder både flotte dørhængsler i messing og standard hængsler til mange dørtyper. Husk skruer. En Vola toiletrulleholder finder du i messing, blank krom og hvid. Forretningen yder så god service, at de har fået lov at blive i faget i over 145 år. Besøg dem og bliv inspireret til de fine detaljer i dit hjem.

Vælg matchende messing dørhængsler til dine messing dørhåndtag

Har du valgt messing dørgreb, er du sikkert en person, der går op i de lækre detaljer til dit hjem, og så vil du naturligvis gerne have, at dine dørhængsler passer til dine dørhåndtag. Men dørhængslerne skal ikke bare passe til håndtagene. Det er endnu vigtigere, at de passer til døren. Indhakkene, hvor hængslerne skal sidde, er ikke lige høje, og døre har forskellige tykkelser. Endelig kan en dør være højre- eller venstrehængt, og det skal du være opmærksom på, når du vælger dørhængsler og tilhørende skruer. Spørg gerne. Find et stort udvalg af Hamborg hængsler i elegant, italiensk udførelse. Dørhængslerne kan være minimalistiske og rektangulære, med runde hjørner eller i en prangende stil med masser af krummelurer. Bestil dem og skruerne på moller-mammen.dk i dag, og få det hele leveret et par arbejdsdage efter. Måske kan mindre gøre det, og så finder du også et stort udvalg af varmforzinkede dørhængsler på siden.

Køb en Vola toiletrulleholder fra Møller & Mammen

At finde en Vola toiletrulleholder til dit badeværelse, er helt enkelt. Du går blot ind på deres hjemmeside og beslutter, om den skal være hvid, messing- eller kromfarvet. Er du typen, der har valgt flotte messing dørhængsler, anbefales det, at du også vælger en Vola toiletrulleholder i messing, så linjen gennemføres i hele huset. Du får flere fordele ved en Vola toiletrulleholder. Den ene er, at du kan vende den begge veje. Og så må du selv diskutere med dine familiemedlemmer, hvilken vej toiletrullen skal vende! Hvis du skal bore i eksisterende fliser, bør du være forsigtig. Skulle det gå galt, er den anden, at Vola toiletrulleholderen har en plade til væggen, som dækker et boreuheld i fliserne. Husk at bestille rawlplugs til montagen.

Køb hele linjen af fine detaljer i messing eller andre farver til dit hjem ‒ fra pæne dørhængsler og skruer til en flot Vola toiletrulleholder. Rawlplugs skal du også have med. Du får mulighed for fri fragt, og er du i tvivl om noget, står de til rådighed med god service på www.moller-mammen.dk.