Sidst opdateret: 13. juni 2024
MarkOn

Danske firmagaver - den perfekte firmajulegave!

På markon.as tilbyder de en speciel service. De hjælper nemlig med valg af firmajulegave. Du får altså adgang til en rådgivende service, men også mere end det. De anskaffer julegaver til erhverv, og de har også bygget egen gaveportal til firmaer med vælg-selv firmagaver. Glæd dine ansatte med dansk design, god vin, stilfuld elektronik, flot designertøj og meget mere.

MarkOn er specialist i danske firmagaver

MarkOn er specialist i at udvælge danske firmagaver. De ved, hvad der specifikt hitter år efter år. Det ved de, da de holder fingeren på pulsen. De følger tidens trends inden for gavekøb og kommer med gode råd til chefer og medarbejderansvarlige, der leder efter danske firmagaver til at glæde de ansætte mest muligt. MarkOn kan hjælp med alt fra A-Z inkl. tasker, vin og gavekurve. Ring til en af medarbejderne, og få de nyeste takes på dansk design og andre firmagaver. De glæder sig til at vejlede og tilbyde virksomhedsgaver til enhver lejlighed.

Firmajulegave fra markon.as for et ordentligt farvel

Det er vigtigt for sammenholdet med ordentlig juleafsked. I sidste ende er arbejdspladsen et sted, vi bruger rigtig meget tid hos. Det skal være et sted, vi er glade for, og hvor vi passer på hinanden. En firmajulegave er en fantastisk tradition, der bestemt ikke findes i så høj i andre lande. Mange chefer giver hvert år en firmajulegave, der markerer den sidste dag eller en af de sidste dage inden jul. Gaveoverrækkelsen sættes ofte i sammenhæng med noget hygge som f.eks. gløgg og æbleskiver eller en lille juleworkshop, hvor medarbejderne laver julekort, julehjerter etc. Få, hvis nogen, har det samme kendskab som MarkOn til de populære hits i år inden for firmajulegaver. Kontakt dem, og få hjælp til gavevalget. Hør også mere om deres andre services inden for firmatøj med logo. De tilbyder også merchandise med print til messen, dagligt firmabrug og andre lejligheder. Der er mere info på markon.as.