Sidst opdateret: 23. maj 2024
BNA Boardshop

Armada tøj og longboards fra Sector9 på bnaboardshop.dk

Køb longboards online. Se de komplette modeller, og få denne specielle type skateboard fra et anerkendt mærke ved at handle hos BNA Boardshop. Skal du blot udskifte noget tilbehør? Find trucks, decks, kuglelejer osv. De sælger skater tøj og udstyr fra en masse mærker inkl. Armada, DC samt Dickies. Køb smart beklædning i topkvalitet både til fritid og skate.

Smart longboard hos BNA Boardshop

Longboard er en hel subkultur. På bnaboardshop.dk har de selvfølgelig også alt til dem, der ikke kan få nok longboards på værelset. Køb ikke kun komplette boards, men også alt udstyret. De har tøj og beskyttelse. Bestil trucks, decks etc. Mærkerne er alle i topklasse, hvor leverandører som Sector9, Santacruz og Timeship kan nævnes. Alle med interesse i longboards bør tjekke dette katalog, der indeholder suverænt mange muligheder. Forestil dig på dit longboard om sommeren med solens stråler på din nakke, omgivet af venner og med hele dagen foran jer. Det er ren idyl.

Fede items fra Armada - alt i tøj til ski

Hvis man snakker om tøj til ski, så kommer man sjældent uden om Armada, der er et af de mest markante mærker. Det er de, fordi de fastholder den høje kvalitet, på tværs af alt skitøj. Køb bl.a. deres tech fleece jakker og deres Gore-Tex bukser. Bestil pullovers, men også almindelige T-shirts fra Armada. Du har her at gøre med et fremragende mærke, der er anerkendt på tværs af hele Jorden. Det er de ikke blevet pga. tilfældigheder. Det er den konstante dedikation og deres evige outreach til ski entusiasterne, der har været medvirkende til deres succes, sammen med mange andre faktorer. Det er svært at sætte ord på det, men man kan nærmest mærke, når man har med et stykke Armada tøj at gøre. Mærket blev grundlagt så sent som i 2002 af professionelle skiløbere, der selvfølgelig i forvejen vidste, hvad de ønskede i deres skitøj. Gå ikke glip af lækkerierne på www.bnaboardshop.dk, og gør en god handel.