Sidst opdateret: 13. juni 2024
Direkte Import

Vitrineskabe og lædermøbler i pæne design - fri fragt hos Direkte Import!

Drømmer du om nye lædermøbler i topkvalitet til stuen eller andre rum? Direkte Import forhandler bl.a. flotte Chesterfield sofaer og stole i det klassiske design, som stadigvæk er så populært ikke blot i England, men også i Danmark og resten af Verden. På www.direkteimport.dk finder du også vitrineskabe i mange udgaver (både moderne og traditionelle).

Alt i lædermøbler inkl. puffer, sofaer og stole

Lædermøbler i ægte læder er indbegrebet af høj kvalitet, når de er produceret med respekt for stolte traditioner inden for møbelfremstilling. På direkteimport.dk er de storleverandør af stole, sofaer og puffer i læder. Køb matchende modeller, og skab dit eget sofasæt med forskellige moduler. Du kan også kombinere forskellige typer af design og skabe en flot kontrast, hvis du har et godt øje for indretningsstil. Spar penge på de flotteste læderdesign, og opnå det udtryk i stuen, du altid har drømt om. Lædermøbler skal indgå i en naturlig helhed. Uanset om du mangler en læderpuf eller læderstol, så finder du masser af varer på lager hos Direkte Import. Yderligere får du en masse servicefordele, uanset om du køber lædersofaer eller andre lædermøbler. De tilbyder f.eks. hurtig levering og fri fragt. Du skal ikke betale fragt på alle ordrer, uanset om det er store lædermøbler eller mindre brugskunst.

Ønsker du et antikt eller moderne vitrineskab til din stue?

Vitrineskabet har for alvor vundet indpas i danske hjem igen, hvis det overhovedet gik af mode på et tidspunkt. Få steder kan matche udvalget hos Direkte Import både i forhold til størrelse og kvalitetskaliber. Det gælder ikke mindst prisen på vitrineskabe. Køb et vitrineskab på tilbud, og få dit drømmemøbel til stue, køkken m.m. Møblet kan designes i mange udtryk. Nogle foretrækker de antikke modeller, imens andre leder efter industrielle vitrineskabe i metal. Ønsker du et komplet, naturfarvet skab til bestik, tallerkner osv.? Så klik direkte forbi importørens hjemmeside, og gør en god handel.

Lædermøbler og vitrineskabe går godt i spænd i stuen. På direkteimport.dk finder du også alt fra reoler og spejle til havestole og haveborde.