Sidst opdateret: 13. juni 2024
First Floor CPH

Industrielle konsolborde og New Yorker vægge fra www.firstfloorcph.dk

First Floor CPH laver smukt interiør design i stål og glas. Hvis du skal have håndlavet en eksklusiv New Yorker væg eller mangler et smukt konsolbord, så læs med her.

Konsolbord - lavet i hånden

Hos First Floor CPH kan du købe smukt håndlavet interiør design lavet i en minimalistisk og skandinavisk ånd. De har bl.a. forskellige super smukke konsolborde i deres sortiment, lavet i pulverlakeret stål i enten sort eller hvid. Der er flere forskellige designs i butikken, som alle følger den stramme linje om minimalistisk design og en skarp æstetisk stil. Deres forskellige smukke borde, der sælges i sortimentet, er håndlavede og unikke. De arbejder med stål til daglig på deres værksted, og udfører mange forskellige specielle opgaver efter kundernes behov. Et smukt konsolbord er dér, hvor du kan lægge dine bøger, magasiner eller stille en potteplante. Der er mange forskellige muligheder for, hvordan du kan indrette dig med et stilet konsolbord fra firstfloorcph.dk. Læs mere og se hele sortimentet på deres hjemmeside, hvor du også kan indhente tilbud på at få lavet en eksklusiv New Yorker væg i glas og stål til dit hjem.

Drømmen om en New Yorker væg

Hvis du drømmer om en eksklusiv New Yorker væg i glas og stål i dit hjem, så kan du bestille sådan en hos First Floor CPH, som håndlaver glasvægge med stålsprosser efter kundernes behov. Det kan være et større stykke arbejde at få installeret en glasvæg eller glasdør i hjemmet, da der ofte skal flere forskellige håndværkere indover, men hvis du ønsker det, så kan First Floor CPH være med dig hele vejen igennem processen og kan stå for nedrivning, hvis der skal fjernes eksisterende mure, for at få plads til din New Yorker væg. Der er mange fordele ved at indrette sig med en smuk glasvæg – det giver mulighed for at lade lyset vandre igennem rummene og har bare et smukt, eksklusivt udseende. Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder, du har for at bestille en New Yorker væg, som er håndlavet efter målene i dit hjem. Læs mere på siden www.firstfloorcph.dk.