Sidst opdateret: 13. juni 2024
Tessies

Stort udvalg - Penduler, Buddha figurer m.m. på tessies.dk

Det er hyggeligt med noget design i hjemmet, der også passer til ens personlighed og måske spiritualitet. Du finder masser af skønne ting, du kommer til at glæde dig over - f.eks. penduler og Buddha figurer. Tessies sælger nemlig begge del. Butikken kan måske også friste med tarotkort og sten. De fører også et formidabelt udvalg af bjergkrystaller og orakelkort.

Pendul fra Tessies

Køb fascinerende og formidable penduler, som kan se rigtig flotte ud i dit vindue. De sælges bl.a. med bjergkrystal, sort Turmalin eller rå Ametyst. Rigtig mange efterspørger krystal penduler, og Tessies er en af de virksomheder, der sælger mange af disse. Prøv at klikke ind på tessies.dk for at se, om du ikke også bliver forelsket i et af de flotte krystal penduler, der kan ligge fremme flere steder i dit hjem. Det er endnu skønnere med pynt, som også har betydning for en selv. Uanset om du køber penduler pga. de spirituelle aspekter, eller du elsker deres design, så er du selvfølgelig velkommen til at handle hos Tessies. Glæd evt. dem omkring dig med et fint krystal pendul som gave.

Buddha figur som gave?

En anden kategori, som mange kunder flokkes om, er den med Buddha figurer. Den byder nemlig også på en lang række af flotte produkter. Det er ikke kun buddhister, der er tiltrukket af dette udvalg. Mange elsker også at udsmykke hjemmet med Buddha figurer blot som dekoration. Uanset hvad, finder du mange veldesignede modeller med Buddha på www.tessies.dk. Køb en lille eller stor Buddha figur. Der er nogle forskellige temaer. Den Leende Buddha er en serie med mange farver og i et lidt mere festligt tema. Du kan selvfølgelig også købe de mere klassiske Buddha figurer på tessies.dk, og nyde godt af de mange fordele, der er ved at shoppe hos dem.

Kigger du efter flotte ting med spirituel betydning, som kan pynte i dit hjem? Tessies tilbyder ikke kun Buddha figurer og penduler. De hjælper selvfølgelig også dem, der efterspørger armbånd, drømmefangere og sten.