Sidst opdateret: 13. juni 2024
ILVA Max Jessen Terndrup

HAY loungestole og sofaer fra www.max-jessen.dk

ILVA Max Jessen Terndrup sælger smukke designermøbler til gode priser. Hvis du drømmer om en HAY loungestol eller en HAY sofa, så læs med her.

HAY loungestol - Se modellerne hos ILVA Max Jessen Terndrup

ILVA Max Jessen Terndrup har et stort udvalg af smukke designermøbler fra mange forskellige producenter og designere. De fører bl.a. et omfattende udvalg af HAY møbler, som altid leverer den bedste kvalitet i nytænkte design. Deres møbler yder god komfort og spændende udseende, som ser godt ud i alle stilede hjem. Du kan bl.a. finde en smuk HAY loungestol i sortimentet i mange forskellige betræk. Den elegante HAY lungestol findes både betrukket og i plastik, høj, lav, polstret og i læder. Der er mange forskellige smukke design at vælge imellem, så du vil uden tvivl kunne finde den helt rette stol til dig i det store sortiment. De dejlige stole er noget af det bedste danske design, og har allerede opnået klassikerstatus inden for dansk design. De ses i mange hjem, for det populære design passer til mange forskellige stile. Find en smuk HAY loungestol på deres hjemmeside www.max-jessen.dk i dag.

HAY sofa i moduler

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du også finde et flot udvalg af HAY sofaer. I sortimentet føres bl.a. den populære Mags modulsofa, som let kan skilles ad og ommøbleres. Den har forskellige kombinationsmuligheder, hvilket giver dig frie tøjler til at indrette dig lige præcis som du vil, hver eneste dag. Hvis du køber en HAY sofa, så kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Der er mange forskellige at vælge imellem, og de bruger dejlige farver og gode materialer. Der er sofaer i læder, polstrede, høje og lave modeller og ingen tvivl om, at en af de smukke sofaer vil passe til dit hjem. Når du køber en HAY sofa, så er det virkelig en livslang glæde, for den holder i generationer og yder den bedste komfort hver eneste dag. Der er mange smukke modeller, og du kan være sikker på at finde noget, der passer lige til din stil i butikken. Læs mere på max-jessen.dk om det store udvalg.