Sidst opdateret: 20. februar 2024
Guldsmed Østergaard

Hos Guldsmed Østergaard finder du ByBiehl-smykker og Nordgreen-ur

Når du handler hos www.guldsmedoestergaard.dk, kan du være sikker på at kunne finde nogle af de mest velkendte danske brands. Et af de brands er ByBiehl, som sælger ByBiehl-smykker med fokus på at genbruge guld og sølv. Et andet brand, man kan tage fat i, er Nordgreen, som har fokus på at skabe et dansk design med god samvittighed - ikke bare gennem et Nordgreen-ur, men gennem alle deres ure.

Køb smukke ByBiehl-smykker med flotte detaljer

ByBiehl-smykker til salg hos Guldsmed Østergaard - med en helt bestemt fordel. ByBiehl-smykker er nemlig 100% genbrugt sølv og guld. Dermed bliver ubrugt sølv og guld omdannet til flotte og smukke guld- og sølvsmykker. Dermed kan ubrugt sølv og guld genskabe sin værdi og få et helt nyt liv. Du kan både finde ByBiehl-smykker, som er halskæder, ringe og øreringe, men du kan også finde diverse accessories i form af armbånd. Under hvert smykke og accessory kan du finde forskellige kollektioner og designs, og dermed kan du med stor sandsynlighed finde det, du har brug for. Du kan på www.guldsmedoestergaard.dk finde ByBiehl-smykker i kollektionen “Mini Sparkle”, som er fyldt op med funklende sten, som er til kvinder, der søger lidt ekstra power og glans i hverdagen. Du kan også finde de populære Signature-øreringe blandt ByBiehl-smykker med den velkendte blomst i midten, som er oplagt til diverse festlige anledninger. Gå på opdagelse i Guldsmed Østergaards store udvalg af ByBiehl-smykker og find dit næste smykkekøb.

Køb et klassik Nordgreen-ur med god samvittighed

Måske du ikke er den store fan af ure med en masse detaljer eller ure med en masse funktioner, så kan et Nordgreen-ur muligvis være det oplagte valg. Nordgreen er et dansk urmærke, som vinder mere og mere frem, og som har fokus på at levere et ur i et skandinavisk, minimalistisk design - både til mænd og kvinder. Dog er det ikke det eneste, som de lægger et stort fokus på i et Nordgreen-ur. De har nemlig også fokus på Corporate Social Responsibility. Et fokus, som handler om at give tilbage til de områder i verden, der har brug for en hjælpende hånd - det sker hver gang, et Nordgreen-ur bliver solgt. Det fantastiske ved det meget minimalistiske design og enkle udtryk i et Nordgreen-ur er, at det kan bruges til alverdens situationer. Det kan både bruges til fester, arbejde, til skole, og mange andre situationer. Du kan se de forskellige varianter fra Nordgreen hos Guldsmed Østergaard og finde det perfekte Nordgreen-ur, som passer til dig og din stil.