Sidst opdateret: 23. maj 2024
Gør hver sut personlig med BIBS navnesutter

Gør hver sut personlig med BIBS navnesutter

At vælge den rette sut fra starten kan have stor betydning for trøst hos dit barn. Med BIBS navnesutter sikrer du ikke kun at din baby eller tumlings sut er nem at identificere og ikke bliver blandet sammen med andres i vuggestuen eller dagplejen, du vælger også høj kvalitet. BIBS sutter understøtter desuden amning, da deres anatomiske design efterligner brystvorten. Denne type navnesutter er designet til at imødekomme barnets behov fra nyfødt til de er klar til at udfase sutten.

Navnesutter der bibeholder farven og er æstetisk tiltalende

En af de største fordele ved BIBS navnesutter er deres design og visuelle appel. BIBS sutter er ikke kun praktiske og sikre, men også smukt designet. Sutten fås i en række farver og stilarter, der passer til enhver smag og præference, om du og dit barn for eksempel er til én farve eller med mønster, rund eller formet som en sommerfugl. Suttens design, farve og påtrykte navn vil tilsammen gøre det endnu lettere for dig og de andre voksne omkring dit barn, som bedsteforældre eller pædagoger, at finde dit barns sut.

Sutter skal koges for at eliminere bakterier og smitte, og det kan slide på både plasten omkring sutten, samt det latex og silikone, der skal ind i munden. Ved at vælge en BIBS navnesut får du et produkt, som kan tåle daglig brug og hyppig sterilisering og alligevel se godt ud.

Sikkerhed og komfort i højsædet hos navnesutter

BIBS sutter er kendt for deres ergonomiske design og børnesikre materialer. Ved at vælge en sut med navn, sikrer du ikke kun, at sutten er let at genkende, men også at den er sikker for dit barn at bruge. BIBS sutter er fremstillet uden skadelige kemikalier som BPA, PVC og phthalater, og er designet med et øje for komfort for dit barn. Den høje kvalitet i materialer betyder, at sutten skal skiftes ud hver 4.-6. uge for optimal kvalitet og fuldkommen tilfredshed af funktion og hygiejne.

At vælge en BIBS navnesut er en måde at sikre, at barnet har en sikker, komfortabel og hygiejnisk sut, som de nemt kan identificere som deres egen. Med BIBS' forpligtelse til kvalitet og design kan du føle dig tryg ved, at du giver dit barn det bedste af det bedste. Besøg Navnesutten.dk i dag for at se udvalget og vælge den perfekte sut til dit barn.